A koronavírus okozta kényszerpihenő után otthon lépett pályára a KVSE csapata a Ménfőcsanak ellen.


Komárom VSE 1:0 (0:0) SZA-BI Qualit Ménfőcsanak

Helyszín: Komárom Molaji Sporttelep

Játékvezető: Szilasi Szabolcs
Assziszensek: Kulman Tamás, Blum Dániel

Gólszerzők: Végh T. 77‘
Sárgalapok: Tóth 67′, Molnár 81′ ill. Veres 67′, Vincze 75′

Komárom VSE:
Szabó – Parázs, Eszlátyi, Schiller (Tóth 46‘), Végh T., Simigla (Musitz 87‘), Vincze (Szecsődi 73‘), Molnár, Göblyös, Módi, Végh B.

Cserék: Tóth, Musitz, Szecsődi, Horváth D. M., Horváth D., Horváth R., Maksimchuk


Az előző napokhoz képest ismét nagy hőségben kezdődött a találkozó. Tapogatózással indult a játék, a csapatok próbálták egymás erejét felmérni így a játékrész első felében igazán nagy helyzet egyik kapu előtt sem adódott. Ezután kissé felgyorsultak az események, a piros feketében játszó hazaiak többször is labdát tudtak szerezni az ellenfél térfelén amiből a védelemre vezették a labdát de az utolsó passzok vagy pontatlanok voltak vagy a vendégek kapusa Ficsor védett.  Vendég oldalon a széleken próbálkoztak támadásokkal illetve beadásokkal, amivel okoztak gondot a hazai védelemnek de Szabó a helyén volt mindig. Az első játékrészben nem esett gól.

A második félidőben egy gyors szabadrúgást elvégezve ugrott ki Füleki aki eltolta a labdát Szabó mellett majd elesett a kezében. A játékvezető büntetőt ítélt. Szabó javítani tudott ugyanis kivédte a tizenegyest ezzel nagy lökést adva a csapatnak. Igazi brusztolós mérkőzés kerekedett ki, érezni lehetett aki itt gólt szerez az nagy valószínűséggel megnyeri a találkozót. A 77. percben Eszlátyi beadása után Végh Tibor lövése utat talált a kapuba megszerezve így a vezetést. A Ménfőcsanak a gól után mindent megtett az egyenlítés érdekében, többször is közel jártak a gólhoz de végül maradt a hazai győzelem.


🔜 Következő mérkőzés:
📅 2020. szeptember 13. – vasárnap
⏰ 18.00h
📌 Pápa, Perutz Stadion
🆚 Pápai Perutz FC