Pontosztozkodás Pápán!


Pápai Perutz FC – Komárom VSE 1:1 (1:0)

Helyszín: Pápa, Perutz Stadion

Játékvezető: Kubicsek Máté
Assziszensek: Jakab Bálint, Mózsa Ábel

Gólszerzők: Hanzl 38′ ill. Tóth 76‘
Sárgalapok: Lengyel 19′ (pályán kívül), Szabó 19′, Skriba 23′, Baldauf 90’+2′, Molnár 90’+3′ ill. Molnár 9′, Végh T. 29′, Tóth 42′, Göblyös 49′
Kiállítás: Hanzl 53′

Komárom VSE: Szabó – Parázs, Eszlátyi, Végh T., Simigla, Tóth, Vincze, Molnár, Göblyös, Módi, Végh B.

Cserék: Musitz, Szecsődi, Horváth D. M., Horváth D., Horváth R.


Vasárnap kora este 18 órától lépett pályára a KVSE a Pápa otthonában. Igazi futball hangulat, remekül előkészített talaj illetve a második játékrészben villanyfény fogadta a csapatokat.

A mérkőzés eleje ismerkedéssel telt, próbálta felmérni mindkét csapat egymás erejét. Majd ahogy csordogált a mérkőzés úgy vette át az irányítást a vendég csapat. Az első helyzet is a zöld fehér mezben játszó csapat előtt alakult ki, Vincze beadását Végh Tibor fejelte kapura de Szigeti hárítani tudott. Hiába voltunk mezőnyfölényben komolyabb helyzetet nem tudtunk kialakítani. Tóth Patrik próbálkozott kétszer is de mindkét lövését Szigeti védte. Majd szinte a semmiből egy szabadrúgást követően megszerezte a vezetést a hazai csapat. Hanzl szabadrúgása megpattant a sorfalon majd a labda utat talált a kapuba 1-0.

A második félidő elején Hanzl kapott sárga lapot de mivel volt már neki egy villant is a piros lap. Innentől kezdve hatalmas nyomást tettünk a Pápa csapatára, kapujuk elé szegeztük őket. A 63. percben még is egy kontra után Szilágyi ziccert rontott. 75. percig bírta a nyomást a hazai együttes, ekkor Tóth Patrik bal összekötőből hatalmas gólt ragasztott a bal felsőbe 1-1. 5 perccel később megnyerhettük volna a találkozót ,Módi beadását Parázs 5 méterről lőhette el de lövése célt tévesztett.

A kilátogató szépszámú közönség egy igazán élvezetes mérkőzést láthatott, jó iramú, sok helyzettel tarkítva.


🔜 Következő mérkőzés:
🏆  NB III. – Nyugati csoport
📅 2020. szeptember 16. – szerda
⏰ 18.30h
📌 Pápa, Bicske Sporttelep, labdarúgó pálya
🆚 Bicskei TC