Navigáció átugrása

Labdarúgás - Új igazolások

2023-2024-es szezon új igazolásai - FELNŐTT csapat

A Ceglédi VSE-től érkező G. Bíró Gergő is válaszolt pár kérdésünkre.

Milyen poszton játszol, illetve hogy jellemeznéd a játékstílusod? Védekező középpályás vagy belső védő szoktam lenni általában. Nagy teherbírású játékosnak tartom magam. Főként a futómennyiségemet és a labdaszerzéseket tudnám kiemelni.

Mik szezonra kitűzött céljaid, elvárásaid? Szerintem kialakult egy olyan keret ,ami remélhetőleg a tabella első felében tud majd végezni. Én személy szerint szeretnék minél több időt tölteni a pályán és jó játékkal segíteni a csapatot.

Mi az eddigi labdarúgó karriered legmeghatározóbb mérkőzése/eseménye? Pár évvel ezelőtt NB2-ben egy Cegléd-Soroksár meccsen megrúgtam életem gólját egy győztes meccsen. Örökké emlékezni fogok arra a gólra.
Új játékosunkat, Irmes Dávidot kérdeztük pár szóban játékstílusáról és az előttünk álló szezonról.

Milyen poszton játszol, illetve hogy jellemeznéd a játékstílusod? Center és jobbszélső támadó poszton vagyok leginkább bevethető. Szeretek kombinatívan, 1-2 érintővel játszani és kihasználni a sebességem,hogy helyzetbe vagy a védősor mögé tudjak kerülni.

Mik szezonra kitűzött céljaid, elvárásaid? Úgy érzem egy jó csapat kezd összeállni, bízom benne, hogy jól fogunk szerepelni és elől tudunk végezni.

Mi a benyomásod eddig a csapatról, csapattársaidról? Ismertem már pár játékost amikor idekerültem,úgy érzem jó közösséget alkotunk.
Utolsó és egyben legfiatalabb nyári igazolásunkat is szeretnénk bemutatni, aki nem más mint a Fehérvár FC utánpótlás csapatától érkező Jankovics Máté.

Milyen poszton játszol, illetve hogy jellemeznéd a játékstílusod? Védekező középpályás vagyok, de akár feljebb is tudok játszani. Technikás játékosnak mondanám magamat.

Mik szezonra kitűzött céljaid, elvárásaid? Remélem minél előrébb tudunk végezni a tabellán. Sajátos célom pedig hogy alapember tudjak lenni a csapatban.

Mi az eddigi labdarúgó karriered legmeghatározóbb mérkőzése/eseménye? Fehérvár csapatában 2. helyezést tudtuk elérni a kiemelt bajnokságban ez egy meghatározó esemény volt.
Következő új igazolásunk akit szeretnénk bemutatni, az nem más mint Kalmár Benedek.

Milyen poszton játszol, illetve hogy jellemeznéd a játékstílusod? Támadó szekcióban mind 3 poszton bevethető vagyok, a játekomat a sebességemre alapozom.

Mik szezonra kitűzött céljaid, elvárásaid? A csapat a tabella első felében végezzen, minél jobb eredményt érjünk el, egyéni célom pedig stabil kezdőjátékosként minél több gólt szerezni, illetve gólpasszt kiosztani.

Mi az eddigi labdarúgó karriered legmeghatározóbb mérkőzése/eseménye? Eddigi legmeghatározóbb esemény karrieremben mikor pályára léphettem Európa-liga selejtező mérkőzésen.
Folytatjuk új játékosaink bemutatását, következő a sorban a szintén Kelen SC-től érkező Oláh László.

Milyen poszton játszol, illetve hogy jellemeznéd a játékstílusod? Támadó szekcióban érzem jól magam főként centerként. Kreatív, technikás megoldásokkal, illetve gólratörően/veszélyesen játszom.

Mik szezonra kitűzött céljaid, elvárásaid? Nagyon jó közösség van, jó öltözői hangulat, ami kell egy csapatnak a sikerehez ezért úgy gondolom, hogy meglepetés csapat lehetünk, és gólokkal gólpasszokkal szeretnék hozzájárulni a győzelmekhez.

Mi az eddigi labdarúgó karriered legmeghatározóbb mérkőzése, eseménye? Egyik kedvencemet említeném meg, Fidzsi-szigetek elleni edzőmeccsünkön válogatott mezben szerzett gólom. Bernd Storck idejeben sikerült utánpótlás válogatott lennem és részt vettem az U20-as világbajnokságon Új-Zélandon, sokat tanultam, rengeteg élményt és barátokat szereztem akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot.
Folytatjuk új játékosaink bemutatását, következő a sorban a Pénzügyőr SE csapatától érkező Popovics Bertold.

Milyen poszton játszol, illetve hogy jellemeznéd a játékstílusod? Ami a posztomat illeti középpályás vagyok. Játékstílusomat a sok passzos, kombinativ játék jellemzi.

Mik a szezonra kitűzött céljaid, elvárásaid? A kitűzött célom, hogy egy szerethető, nézhető, eredményes focit játszon a csapat, és az osztály meglepetés csapata legyünk. A keret alkalmas rá, de kell egy kis idő hogy összeszokjon a társaság.

Mi az eddigi labdarúgó karriered legmeghatározóbb mérkőzése/eseménye? A karrierem során a legmeghatározobb esemény, mikor 17 évesen bemutatkozhattam az NB1-ben.
Ezúttal a Kelen SC-től érkező Tímári Normant kérdeztük pár szóban játékstílusáról és a szezonra kitűzött célokról.

Milyen poszton játszol, illetve hogy jellemeznéd a játékstílusod? A pályán tudok játszani középpályást de akár támadó szerepkörben is bevethető vagyok.

Mik szezonra kitűzött céljaid, elvárásaid? A céljaim a szezonra hogy stabil kezdőjátékos tudjak lenni, ezen felül pedig a csapat minél előrébb végezzen a tabellán.

Mi a benyomásod eddig a csapatról, csapattársaidról? Eddig csak pozitív benyomásom van a csapatról mert úgy érzem hogy bár sok új játékos került most ide de kezdünk egyre jobban alkalmazkodni egymáshoz és a játék is már kezd alakulni amit eddig a felkészülési meccsek is igazolnak. Csapattársakról is csak jót tudok mondani befogadóak és az öltözőben is remek a hangulat.
Wágenhoffer Márton a Gyirmót Győr FC II. csapatától érkezett hozzánk, neki is feltettünk pár kérdést.

Milyen poszton játszol, illetve hogy jellemeznéd a játékstílusod? Belsővédőként játszottam a legtöbbet eddigi pályafutásom során, azonban előfordult már, hogy jobbhátvéd pozícióban kellett helytállnom.

Mik szezonra kitűzött céljaid, elvárásaid? A legfontosabb számomra, hogy minél előkelőbb helyen végezzünk a bajnokság során. A csapat hasznos tagjává akarok válni, ezáltal minél több játéklehetőséget szeretnék kiérdemelni.

Mi az eddigi labdarúgó karriered legmeghatározóbb mérkőzése/eseménye? Egyetlen pillanatot nem tudnék külön kiemelni, azonban néhány alkalommal szerepeltem a korosztályos válogatottban, amely hatalmas élmény volt.

Közelgő mérkőzések

További mérkőzések

Friss eredmények

 • 2024-05-26 - U-19
  Bajnoki mérkőzés
  CREDOBUS Mosonmagyaróvár2
  Komárom VSE3
 • 2024-05-26 - Felnőtt csapat
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  Csornai SE2
 • 2024-05-25 - U-13
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE2
  SC Sopron4
 • 2024-05-25 - U-12
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  SC Sopron5
További eredmények

Galéria

Legújabb Video

Még több video...

Városunk