Navigáció átugrása


04 24 2024

Utánpótlás mérkőzések értékelése

 • Feltöltve: 2024-04-24 19:34:20

U8/9 - Gyakorló mérkőzések (KOMÁROM VSE, TSC, Mór)

Farkas Gergely-Hajnal Gábor: Szombat délelőtt tökéletes futball időben játszottunk a Tata és Mór korosztályos csapatával! Több új játékos szerepelt nálunk külsős klubokból, akik jól vették az akadályt könnyen beilleszkedtek! A Tornán a gyerekek 3×25 percet játszottak! Köszönöm a csapatoknak, hogy részt vettek az eseményen!

 

U11 - Régiós Bozsik torna

Horváth Dániel - Vasárnap Regionális Bozsikra utaztunk Iváncsára, ahol 6 mérkőzést játszottunk. Szerettük volna kijavítani a múltheti gyenge teljesítményünket és szerencsére ez többnyire sikerült is. Játékban még sok volt a hiba, de ami a küzdeni akarást illeti jelesre vizsgáztak a gyerekek. Voltak egészen jó mérkőzéseink, ahol sok helyzetet tudtunk kialakítani, viszont a gólokkal hadilábon álltunk, és voltak mérkőzések, ahol alig volt helyzetünk, de azt a keveset gólra tudtuk váltani. Ezt a mentalitást várom el a játékosoktól minden mérkőzésen.

Oklevelet kapta: Mészáros Bence.

 

U15 - Tatai AC - KOMÁROM VSE 9 - 1

Vasi Krisztián: Nem érkezett játékvezető a mérkőzésre, így dupla bemelegítés és hosszas várakozás után kezdtük a mérkőzést, ahol az 1.félidőben a hazai csapat a nagy szél segítségével beszorított minket, és sajnos mi nem jól alkalmazkodtunk a helyzethez, és nagy hátrányba kerültünk. A 2.félidő már jobb játékot hozott, és sikerült is szépíteni. Tudjuk, hogy ebben a bajnokságban nagy fizikai hátránnyal indulunk, de most éreztem először az első félidőben, hogy a csapat nem jó szellemiséggel játszott, ami eddig nem volt jellemző ránk a vereségek ellenére sem. Szerencsére a 2.félidő optimizmusra ad okot, reméljük itt folytatjuk, mert még 4 hazai meccsünk van hátra, ott jó lenne minél több pontot gyűjteni.

 

U16 - PVSK - KOMÁROM VSE 2-0

László Péter:  Sajnos nem sikerült Pécsről pontot, pontokat elhozni. Nem játszottunk jól, de 1-2 lehetőségünk volt a mérkőzésen, amit gólra kellett volna váltani. A 2 kapott gól sajnos nagy egyéni hiba volt, amit ilyen mérkőzésen nem szabad megengedni magunknak.

 

U17 - Budaörs - KOMÁROM VSE 2-1

Lencse Balázs: A listavezetőhöz látogatott csapatunk. Sajnos ismét nagyon alacsony létszámú kerettel kellett belemenni a mérkőzésbe. Az első húsz percben próbált a hazai csapat hosszú indítás okkal a védelmi vonalunk mögé kerülni, ezeket nagyon jól megoldotta csapatunk így helyzetet sem tudott kialakítani ellenfelünk. Sajnos egy szögletet követően elaludtunk és egy lecsorgó labdát 5 méterről a kapuba sodortak 1-0.A félidő második felében sorra alakította a csapat a lehetőségeket. Egymás után rúgtunk szögleteket, valamint szabadrúgásokat. Több alkalommal közel álltunk az egyenlítéshez. A második félidő elején egy remek támadás végén egyenlíteni tudtunk. 1-1 Az utolsó 15 percben cserék híján nem lehetett frissíteni a csapatot, és egy bal oldali akció végén a hazaiak megszerezték a győztes találatot. 2-1 Minden játékosunk dicséretet érdemel hozzáállás, alázat miatt.

Gól: Lakatos, Jók :Mindenki

 

U19 - Budaörs - KOMÁROM VSE 5-0

Bán Roland: Tabella alapján rangadónak kellett volna lejátszódnia Budaörsön, de sajnos a pályára nem tudtuk kivinni azt a teljesítményt, amit az előző hetekben nyújtani tudtunk. Ennyi hibával és gyenge teljesítménnyel sajnos nem bírtuk megszorongatni az ellenfelünket.  Kapkodóan, görcsössen játszottuk. Nagyon keveset birtokoltuk a labdát veszélyes zónákban és ha sikerült is rendre rossz döntéseket hoztunk, amiből az ellenfél ránk tudott fordulni és veszélyes kontrákat vezetett ellenünk. Bízom benne, hogy minél hamarabb túl tudják magukat tenni a srácok a vereségen mivel vasárnap hasonló minőségű ellenféllel fogunk találkozni idegenben.

Közelgő mérkőzések

További mérkőzések

Friss eredmények

 • 2024-05-26 - U-19
  Bajnoki mérkőzés
  CREDOBUS Mosonmagyaróvár2
  Komárom VSE3
 • 2024-05-26 - Felnőtt csapat
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  Csornai SE2
 • 2024-05-25 - U-13
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE2
  SC Sopron4
 • 2024-05-25 - U-12
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  SC Sopron5
További eredmények

Galéria

Legújabb Video

Még több video...

Városunk