Navigáció átugrása


05 02 2024

Utánpótlás mérkőzések értékelése

 • Feltöltve: 2024-05-03 20:06:36

U7 - Bozsik fesztivál

Nagy Gábor: “A hétvégi Bozsik fesztiválon 3 csapattal vettünk részt. A gyerekek egyre tudatosabban igyekeznek megvalósítani az edzéseken gyakorolt elemeket, néhányan már az összjátékot is próbálgatják. A hónap utolsó napján Észak-Komáromban vendégeskedtünk egy jó erőből álló csapat otthonában. Hasznos közös foglalkozás volt, az idegen környezet ellenére felszabadultan játszottak a gyerkőcök!”

 

U9 - Bozsik fesztivál

Hajnal Gábor - Farkas Gergely: “A hétvégi bozsik fesztivál folyamán szerencsére az eddig megszokott nagy létszámmal tudtunk részt venni. Hétről hétre látjuk rajtuk a fejlődést. Egyre jobban visszaköszönnek azok a dolgok amiket edzésen kérünk tőlük. Mind-e mellet a jó hangulattal sincsen sosem probléma így a gyerekek mindig szívesen jönnek a fesztivalokra!”

 

U11 - Regionális Bozsik torna

Horváth Dániel: “Vasárnap Regionális Bozsikon vettünk részt Komáromban ahol 6 mérkőzést játszottunk.Nagyon felemásra sikeredett a torna, voltak jobb és voltak kevésbé jó mérkőzéseink. Játékban még sok volt a hiba, de ezen a téren is voltak javuló tendenciák. Összességében a gyerekek hozzáállásával meg vagyok elégedve és voltak fázisok ahol a játék is rendben volt.”

 

U12 - Csornai SE - Komárom VSE 3-4

Torday Dávid: “ Buszon taktika, öltözés, 5 perc melegítés és kezdődött is a mérkőzés (már így is 20 perccel később mint kellett volna). Ez a malőr az első 20 percre rá is nyomta a bélyegét, rengeteg pontatlanság, dekoncentráltság jellemzett bennünket, ellenfelünk beszorított minket a kapunk elé, azonban egy Somogyi kontrából mégis mi szereztük meg a vezetést. Ezután megérkeztünk fejben is a mérkőzésre, az erőviszonyok helyre álltak, sorban érkeztek a jó megoldások veszélyes helyzetek. A második negyed közepe táján Pintér büntetőjével tovább növeltük előnyünket. Ellenfelünk egy szabadrúgásból szépíteni tudott, de rögtön jött is rá a válasz Balogh D. Sz. jóvoltából. Az utolsó negyedben Ludas-Tóth sarokrúgást követően megszerezte a 4. találatunkat! Ezzel eldőltnek tűnhetett a mérkőzés azonban az utolsó 3 percben még sikerült izgalmakat okozni magunknak. Indokolatlan taktikai fegyelmezettlenség, kapkodás lett úrrá rajtunk és ezzel a 77. és 79. percben hozzásegítettük ellenfelünket 2 gólhoz, így szorossá téve a hajrát.  Jó mérkőzés volt, izgalmas, fordulatos, tanulságos. Összességében panaszra nem lehet okom se nekem, se a nézőknek. Ellenfelünknek köszönjük a türelmét és gratulálunk, hogy nem adták fel, küzdöttek a végsőkig. “

 

U13 - MITE - Komárom VSE 0-4

Holbik János: “Sérülések,betegségek okán 1 cserével látogattunk a MITE-hez,de jó hangulatban! Nagyon fegyelmezett, okos, helyenként szemetgyönyörködtető játékot láthatott a szép számú közönség tőlünk! Nem láttam még ennyire egymást segítő, sokat futó és pontosan helyezkedő gárdát, mint amilyenek mi voltunk ezen a napon! Nagyon boldog és büszke vagyok a Csapatra! Jók:Kalmár Kende a mezőny legjobbja és az egész Csapat!”

 

U15 - Komárom VSE - Siófoki Bányász SE

Vasi Krisztián: “Végre újra győzelemnek örülhettünk, már nagyon megérdemelték a srácok, jó edzés munkával, és a meccseken jó hozzáállással játszanak, igazán kijárt már nekik!

A mérkőzés elején átvészeltük a kezdeti siófoki rohamokat, majd a félidő második felében átvettük az irányítást, és ekkor szemre is tetszetősen játszottunk, a gólokat is ebben a periódusban szereztük. A második félidő inkább csapkodó játékot hozott, de biztosan őriztük az előnyünket, bár az utolsó percben szépített a szimpatikus siófoki csapat, de összességében a győzelmünk igazán nem forgott veszélyben, így megérdemelten győztünk, és külön öröm, hogy néhány kifejezetten jó egyéni teljesítményt láttam, és azt is emeljük ki, hogy hétről-hétre fiatalabb játékosok játszanak fel az U15-ös csapatban, és nagyon jól megállják a helyüket.”

 

U16 - Komárom VSE - Credobus Mosonmagyaróvár 2-0

László Péter: “Fantasztikus győzelem a Mosonmagyaróvár ellen. Már a mérkőzés elején látszódott, hogy jó felfogásban léptünk pályára. Kozma gyönyörű szabadrúgás góljával szereztünk vezetést. Előtte már 2 nagyobb helyzetet is kihagytunk. 1-0-ás vezetésnél a játékvezető egy tiszta 11-est nem adott nekünk. Az első félidőben az ellenfélnek nem volt helyzete. Második félidőt kicsit tompán kezdtük, beszorultunk a kapunk elé ekkor voltak veszélyesebb helyzetei az ellenfélnek, de Gelencsér nagyon jó napot fogott ki és hárított minden kapuralövést. A szorításból kilépve egy tetszetős támadást vittünk végig melynek gól lett az eredménye, ezzel 2-0-ra változtatva az eredményt. Próbálkozott az ellenfél, de igazán nagy helyzete nem volt.”

 

 U17 - Komárom VSE - Kelen Talents 1-2

 Lencse Balázs: “Sajnos egy fix mérkőzést sikerült elbukni. 25 perctől eltekintve szinte az egész csapat tudása alatt teljesített. Hiába volt többet nálunk a labda, a sok pontatlan megoldás és gyenge egyéni teljesítmények miatt csak kevés helyzetet alakítottak ki a fiúk. Így megérdemelt vendég siker született. “

Gól :Imrek D

Jók:Imrek D, Emeh William

 

 

 U19 - II. Kerület UFC - Komárom VSE 5-0

Bán Roland: “Sajnálatos módon nem sikerült javítani az előző fordulóbeli vereségünket. Tisztában voltunk vele, hogy a szűk pálya és az ellenfél játékstílusából adódóan rengeteg párharc fog kialakulni a mérkőzésen és azt is tudtuk, hogy az a csapat nyeri meg a mérkőzést aki nagyobb százalékban tudja megnyerni ezeket a szituációkat. Ehhez képes már a találkozó legelején egy rögzített játékhelyzet után egyből hátrányba kerültünk, nem igazán találtuk a játékunkat labdabirtoklásban nagyon kevés volt a labda nélküli támogató mozgás. Félidő végén amikor kezdtünk feljavulni az ellenfél egy kontratámadást követően 2-re növelte az előnyét. 2.félidőben próbálkoztunk, de ezen a napon jobb volt nálunk az ellenfelünk, megérdemelt győzelmet arattak. Nekünk pedig van még 4 darab mérkőzésünk a szezonból, bízom benne, hogy minél több pontot össze tudunk szedni és szépen zárjuk le ezt a bajnokságot!”

 

Közelgő mérkőzések

További mérkőzések

Friss eredmények

 • 2024-05-26 - U-19
  Bajnoki mérkőzés
  CREDOBUS Mosonmagyaróvár2
  Komárom VSE3
 • 2024-05-26 - Felnőtt csapat
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  Csornai SE2
 • 2024-05-25 - U-13
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE2
  SC Sopron4
 • 2024-05-25 - U-12
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  SC Sopron5
További eredmények

Galéria

Legújabb Video

Még több video...

Városunk