Navigáció átugrása


05 03 2024

Utánpótlás - A hónap játékosai

 • Feltöltve: 2024-05-03 20:17:57

Ismét kiválasztásra kerültek az elmúlt hónap legjobb teljesítményét nyújtó utánpótlás játékosai, az edzői értékeléseket alább olvashatjátok.

 

Gratulálunk mindenkinek!

 

U7  - Kocsis Péter

Peti már a második szezonját tölti egyesületünk kötelékében, korosztályában rutinos játékosnak számít, több torna, fesztivál van a háta mögött. Elsődlegesen a védekezésből veszi ki a részét, hátulról szokta irányítani az előtte szorgoskodó társait. Kiemelkedő az állóképessége, amit bizonyít az is, hogy többször is teljesítette már a spártai teljesítménytúrákat.

 

U8 -  Kecskeméti Flóra

Kiemelkedő edzésmunkával és bátor játékával erősíti az edzések és Bozsik fesztiválok színvonalát. Nem régóta csapatunk tagja, de egyből meghatározó személyiség lett

 

U9 - Bódai Nimród

Bemutatkozott az U11-es csapatban. Stabil teljesítményt nyújt, mint kapuban, mint mezőnyben. Edzésmunkája kiemelkedő.

 

U10 - Janka Marcell

Marci rengeteget fejlődött nyár óta, edzéseken aktívan részt vesz, és a mérkőzéseken is a csapat egyik legjobbja. Balhátvédet, illetve középpályást szokott játszani és mind a két poszton megállja a helyét, bár a védő poszton otthonosabban érzi magát. Nagyon sokszor belép a támadásokhoz, ezzel

segítve a támadók dolgát. Nagyon intelligens a magánéletben, illetve a focipályán egyaránt.

 

U11 - Stefankovics Ádám

Ádám az év első felében még nem vette fel a többiekkel a ritmust, sok edzésről hiányzott és nem is vette annyira komolyan az edzéseket. Szerencsére ez a tavaszi szezonra megváltozott, és mint az edzéseken, mint pedig a mérkőzéseken is kimagasló teljesítményt nyújt. Hozzáállása gyökeresen megváltozott és rengeteget fejlődött. Ádám középhátvédként játszik, ahol nagyon magabiztosan és kellően határozottan végzi a rá háruló feladatokat. Mára csapata meghatározó játékosa.

 

U12 - Ződi Andor

A csapat motorja. Mezőnymunkája kimagasló, rengeteget küzd dolgozik a sikerért. Rendszerint segíti U13-as csapatunkat is. Edzéslátogatottsága példás. Fiatalabb kora ellenére beválogatták az eggyel idősebb, U13-as tehetségközpont bő keretébe. Csak így tovább Andor!

 

U13 - Csipánszky Gergő

Gergő igazi góllövő csatárrá nőtte ki magát! Kiemelkedő küzdeni akarásának, kitartásának köszönhetően bekerült a regionális válogatott bő keretébe, hétről-hétre remek gólokat szerez, vezére volt az ETO partneregyesületi tornán 3.helyet elérő csapatnak. Csak így tovább! Gratulálok Gergő!

 

U15 - Lovas László

Nehéz poszt az övé, különösen idén, amikor a fizikai hátrányok miatt főként védekezünk, de április hónapban minden mérkőzésen kiemelkedően teljesített, sokszor megakadályozva a még nagyobb arányú vereségeket. Edzésmunkája példaértékű.

 

U16 - Horváth Bálint

Az U16-os és U17-es bajnokságban is részt vesz. Nagyon motivált edzéseken és mérkőzéseken is. Mindig vállalja, hogy egy hétvégén 2 mérkőzést játsszon és nem a kifogásokat keresi.

 

U17 - Lakatos Zoltán

Zoli kimagasló edzéslátogatottságával, valamint nagyszerű hozzáállásával nagy fejlődésen megy keresztül a szezon során. Szerencsére a bajnokságban ez már gólokban is megmutatkozik. Így tovább Zoli!

 

U19 - Vörös Vendel

Vendi csapatunk egyik húzóembere, mérkőzéseken folyamatosan jó és megbízható teljesítményt nyújtott a védelem oszlopában, valamint utolsó perces győztes gólt is szerzett a Király elleni mérkőzésen. Sajnálatos módon egy súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett a napokban. Veled vagyunk Vendi, minél hamarabb várunk vissza a pályára!

Közelgő mérkőzések

További mérkőzések

Friss eredmények

 • 2024-05-26 - U-19
  Bajnoki mérkőzés
  CREDOBUS Mosonmagyaróvár2
  Komárom VSE3
 • 2024-05-26 - Felnőtt csapat
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  Csornai SE2
 • 2024-05-25 - U-13
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE2
  SC Sopron4
 • 2024-05-25 - U-12
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  SC Sopron5
További eredmények

Galéria

Legújabb Video

Még több video...

Városunk