Navigáció átugrása


05 08 2024

Utánpótlás mérkőzések értékelése

 • Feltöltve: 2024-05-09 19:24:16

U7 – pihenő

 

U8 – pihenő

 

U9 – ETO partnergyesületi torna  3.hely

Hajnal Gábor: „2024.05.04.-én egy nagyon nívós tornán vettünk részt Győrben, ahol nagyon jól felkészített csapatokkal mérhettük össze az erőnket. Két darab négyes csoportba sorsolták a csapatokat, ahol mi az Okos-Foci Műhyely, Üstökös FC és a Csorna csapatával mérkőzhettünk meg. A csoportból a második helyen jutott tovább a csapat, így az elődöntőben a Győrújfalu csapata várt ránk, akik magabiztos 4-1-es győzelmet arattak, így a harmadik helyért szállhattunk harca. A gyerekeken még nem láttam ilyen elszántságot, mint az utolsó meccsen. Mindenki kűzdött a pályán, nem volt elveszett labda. Nagyon jó volt látni őket. A mérkőzésen a kapusunk hetest hárított, végül 1-0 arányban győzedelmeskedtünk és harmadik helyezést értünk el, mely azt jelenti, hogy továbbjutottunk a június 09.-én Dunaszerdahelyen megrendezésre kerülő focitornára. Csapatunk játékosa Üveg Dénes bekerült a torna AllStar csapatába. Összeségében a torna nagyon jó célt szolgált arra, hogy a gyerekek elhitték azt, hogy sokkal jobb csapatokat is le lehet győzni megfelelő hozzáállással.”

 

U11 – ETO partneregyesületi torna 3.hely

Herczeg Krisztián: "Az U11-es tornára zömében egyel fiatalabb, U10-es játékosokkal érkeztünk. Előzetes elvárás a csapat felé nem volt, a bátor játékra helyeztük a hangsúlyt labdával és labda nélkül is. Egytől egyig minden játékos a szintje felett teljesített, a legtöbb mérkőzésen csapatunk akarata érvényesült, nem az ellenfélé. Hátul volt egy-egy bizonytalanság, ami miatt a tornagyőzelem nem sikerült, de a játékosok jó szájízzel fejezték be a tornát, hiszen a néhány egyéni hibát leszámítva nagyon jól teljesített az egész csapat. A torna álomcsapatába tőlünk a főként középpályást és támadót játszó Mikó Gábor lett, aki sok sikeres szólóval, gólokkal és gólpasszokkal segítette csapatunk sikerességét. "

 

U12 – KVSE – Mór 0-5

Torday Dávid: „Fájdalmas vereség U12-ben!

Mór csapatát fogadtuk vendégül nem épp ideális körülmények között.

A hétközi edzésmunkával nagyon meg voltam elégedve, jól pörögtek a srácok, az edzésre kitűzött célok teljesültek, sajnos a hétvégén ebből nem sok minden jött vissza. Meghatározó játékosokat kellet nélkülöznie a csapatnak, a kisebbektől sem tudtam pótolni megfelelően a hiányzókat, mert ők is tornán szerepeltek.

A mérkőzés feléig körülbelül azonos teljesítményt nyújtott a két csapat, eddigre már eldönthettük volna a mérkőzést de, a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani, kapufákat rúgtunk, üres kapura mellé passzoltuk, a kiválóan elvégzett szögleteket nem tudtuk kamatoztatni és ahogy az lenni szokott, ez meg is bosszulta magát.

Nagy hőség, kevés csere, sérült és betegségből épphogy felépült játékosokkal 50 percig tudtuk tartani a tempót. A 3. negyed közepén ellenfelünknek sikerült gólt szereznie, ami teljesen megfogott minket, őket pedig lázba hozta, mert az idei szezonban már kétszer alapos verésbe futottak bele ellenünk. A negyed utolsó percében kaptunk még egy gólt, így 0:2-vel mentünk bele az utolsó negyedbe. Megpróbáltam egy kis életet rázni a srácokba, kapusom kihoztam mezőnybe, hátha egy kis plusz futó mennyiséget még hozzá tud tenni. Kitámadtunk mindent egy lapra téve, de sajnos itt már "lefőtt a kávé" minden téren felül múltak bennünket és az utolsó 20 percben berámoltak még hármat.

Gratulálunk ellenfelünknek, végig küzdöttek, rengeteget futottak!”

 

U13 – KVSE - Mór 4-3

Holbik János: „Küzdeni akarásból, kitartásból, egymás segítéséből ismét jelesre vizsgázott a Csapat! Nagyon nehéz meccs volt ,de nem mi tettük magunknak azzá!
A játékvezető meghatározta a meccs hangulatát és egyik csapat játékosai sem tudták magunkat mentesíteni a rengeteg tévedése alól. Sok párharcos, fizikális meccs volt, sem mint szép focit hozó, de kellenek az ilyenek is! 87 percig tartó meccsen nyertünk, mert a srácok hittek magukban, egymásban és az ilyen sikerek csak erősebbé tesznek minket! Komoly meló volt ez is! Gratulálok a Csapatnak! Jók: Lincz, Ződi, Somogyi, Csipánszky.”

 

U15- Biatorbágy – KVSE 6-2

Vasi Krisztián: „Nehéz értékelni, mert sajnos megint egy újabb súlyos sérülés történt a csapatban, így elsősorban mielőbbi gyógyulást kívánunk.
Lassan, és körülményesen kezdtünk, keveset járattuk a labdát, bár az első gólra még sikerült válaszolni, így is hátránnyal mentünk a szünetre. A második félidő elején beragadtunk, majd a sérülés után, mikor 10 emberrel maradtunk már nem sok esélyünk volt. Ettől függetlenül küzdöttünk, de ma sem sikerült semmi. Gratulálok a Biatorbágynak.”

 

U16 – TSC – KVSE 5-0

László Péter: „Múlt héten fantasztikus győzelem, most pedig egy csúfos vereség. Már a bemelegítéskor éreztem, hogy nem fogunk jól játszani. Sajnos az első félidőben nagyon is jó megérzésem volt. Rossz passzok, rossz helyezkedések, rossz megoldások, lassú, körülményes mozdulatok, ami jellemezte játékunkat. Hibáinkat maximálisan kihasználta ellenfelünk az egész mérkőzés folyamán. Ennél remélhetőleg csak jobb mérkőzéseket fogunk játszani az utolsó 3 fordulóban.”

 

U17 – szabadnap

 

U19 – KVSE – Budai FC 4-0

Bán Roland: „Végre újból megízlelhettük a győzelem ízét! Tisztában voltunk vele, és úgy is készültünk a héten, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk jelenlegi helyzetünkben. Az első félidőben többet birtokoltuk a labdát, de az előző hetek eredménytelensége miatt görcsösen játszottunk. Sok esetben kapkodtunk, rossz döntéseket hoztunk, nem igazán tudtunk az ellenfél szervezett védekezésével mit kezdeni. 2. Félidőben sikerült ritmus váltanunk és áttevődött a játék az ellenfél térfelére teljesen. Külön szeretném kiemelni a padról beszálló játékosokat akik pluszt tudtak hozzátenni a csapat játékához amint beálltak. Szerencsére a 70.percben egy kavarodás következtében mezőnyfölényünk góllá érett. Ezt követően átszakadt egy lelki gát és még 3 gólt szereztünk a szimpatikusan, focizni akaró ellenfelünk ellen. 3 forduló van még hátra a bajnokságból, hétvégi részcélt teljesítettük, bízom benne, hogy szombaton a Kelen otthonából is 3ponttal tudunk távozni! Gratulálok a srácoknak!”

Közelgő mérkőzések

További mérkőzések

Friss eredmények

 • 2024-05-26 - U-19
  Bajnoki mérkőzés
  CREDOBUS Mosonmagyaróvár2
  Komárom VSE3
 • 2024-05-26 - Felnőtt csapat
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  Csornai SE2
 • 2024-05-25 - U-13
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE2
  SC Sopron4
 • 2024-05-25 - U-12
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  SC Sopron5
További eredmények

Galéria

Legújabb Video

Még több video...

Városunk