Navigáció átugrása


05 15 2024

Utánpótlás mérkőzések értékelése

 • Feltöltve: 2024-05-15 19:33:23

U7/9  - pihenő

 

U11 – Régiós Bozsik torna

Horváth Dániel: Vasárnap Regionális Bozsikon vettünk részt Csákváron ahol 6 mérkőzést játszottunk. Már az első mérkőzéstől kezdve nagyon fegyelmezetten és koncentráltan játszottunk. A csapatot nem zavarta meg a sok hiányzó és minden játékos erőn felül teljesített. Külön öröm számomra, hogy nagyon kevés volt az egyéni hiba, és csapat szinten is nagyon jól működtünk. Sok technikai megoldást láttam amit edzéseken hangsúlyosan gyakoroltunk. Nagyon büszke vagyok a gyerekekre, mert a nagy hőség ellenére, kevés cserével az utolsó percig küzdöttek. 6 mérkőzésből 4 győzelem és 2 döntetlen lett a csapat mérlege. Oklevelet kapta: Üveg Dániel

 

U12 Tatai AC – KVSE 6-2

Torday Dávid: Jó pályán, nagy hőségben vívtuk meg soron következő csatánkat a felsőház 8. fordulójában. Egyéni hibák, gyenge teljesítmények, önbizalom hiánya miatt sajnos vereséggel zárult a mérkőzés. Taktikába, felállásba hamarabb kellett volna belenyúlnom. A mérkőzésnek voltak jó periódusai, de sajnos ma nem jött össze semmi a kapu előtt. Már első percben egy tökéletes kiugratásból egy az egyben vezethettük a kapusra ,de belelőttük és a visszatámadasból gólt kaptunk. Aztán újra kapufák, gólvonalról mentések, kimaradt helyeztek következtek. Ellenfél kontra, kapusom nem indul el időben, gól. Néhány játékos mentálisan, önbizalomban mély ponton van, pedig semmi oka rá, minél hamarabb ki kell ebből lábalnunk! Lolát, Tomit ki kell emelnem, velük tudtuk stabilizálni a védelmet a zárlatott kapott második 20 perc(3 kapott gól)után. Lola vezér szerepet tudott betölteni az idősebb fiúk között, ez mindenképp beszédes és remélem ezen elgondolkodik néhány játékosom!

Góljaink két szép távoli lövésből születtek, Bartal M. és Ludas-Tóth B. jóvoltából.

Az ellenfél edző elmondása alapján életük mérkőzését játszották, egyetértek, főleg helyzet kihasználásuk volt kitűnő a mai napon.

Gratulálunk nekik, jó mérkőzés volt!

 

U13 DAC – KVSE 2-2

Holbik János: Kiváló időben, 2 bajnokesélyes csatája nem hozott döntést! Sikerült megtalálni a gyorsan,pontosan focizó és komoly magassági fölényben lévő DAC ellenszerét egy új játékrendszerrel, melynek tengelyét a "Vörös-Szikora-Licz trió" adta és remekül kisegítették egymást.Csipánszky jó napot fogott ki,gólt és gólpasszt jegyzett,Lincz Robi soha nem látott szép gólt lőtt. 2:0-ás vezetésnél elcseréltem magam,ez felhozta ellenfelünket, de a gyors visszarendeződésnek köszönhetően,újra stabilizálódtunk.Szikora Szilárdot még nem láttam még ilyen jól játszani és a védelemben Bajcsai és Farkas egyre stabilabbak. Alázatos és fegyelmezett volt mindenki,végig. Büszke vagyok a ssapatra,egyre jobban nézünk ki, ... játékban is :)

Jók: Szikora Szilárd, a mezőny legjobbja, és az egész Csapat !

 

U15 – pihenő

 

U16 – KVSE – Budaörs 2-2

László Péter: Első sorban jobbulást szeretnék kívánni a Budaörs fiatal focistájának, aki súlyosnak tűnő sérülést szenvedett sajnos. Jól kezdtük a mérkőzést hiszen 35. percig az ellenfélnek nem volt helyzete, nekünk pedig több lehetőségünk is volt, de csak 1 gólt tudtunk szerezni1-0, amire válaszolni is tudott az ellenfél 1-1. A szünet után szintén jól kezdtünk és több helyzetünk is volt, de sajnos az ellenfél szerzett gólt 1-2. Röviddel a kapott gól után tudtunk válaszolni 2-2. Az utolsó 15 percben itt is és ott is adódtak lehetőségek, de gól már nem született. Elégedett voltam a döntetlennel, de egy pici szerencsével megnyerhettük volna a mérkőzést.

 

U17 – KVSE – Dorog 1-2

Lencse Balázs: -

 

U19 – Kelen – KVSE 2-2

Bán Roland: A mérkőzés első és utolsó percében gólt tudunk szerezni, de sajnos a találkozó többi részén alárendelt szerepet töltöttünk be. Tompák voltunk, sok esetben úton voltunk a védekezésben, nem értünk oda a párharcokra és ez el is vette az energiánkat a labdás fázisokban. Gyenge napot fogtunk ki csapatszinten, de ami biztos tavalyi év folyamán az ilyen találkozókat gólokkal elveszítettük, most volt annyi tartásunk, hogy feltudtunk állni és egyenlíteni tudtunk az utolsó percben. Több nem volt ebben a mérkőzésben, így örülni kell ennek az 1pontnak.

 

Közelgő mérkőzések

További mérkőzések

Friss eredmények

 • 2024-05-26 - U-19
  Bajnoki mérkőzés
  CREDOBUS Mosonmagyaróvár2
  Komárom VSE3
 • 2024-05-26 - Felnőtt csapat
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  Csornai SE2
 • 2024-05-25 - U-13
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE2
  SC Sopron4
 • 2024-05-25 - U-12
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  SC Sopron5
További eredmények

Galéria

Legújabb Video

Még több video...

Városunk