Navigáció átugrása


05 30 2024

Utánpótlás mérkőzések értékelése

 • Feltöltve: 2024-05-30 18:42:42

U7 – Bozsik fesztivál Komárom

Nagy Gábor:  A hétvégén a szezon utolsó fesztiválján vett rész a legkisebb korosztályunk. A létszám mellett a lelkesedés is a tetőfokára hágott, hiszen 9 gyerkőc vállalta a reggeli küzdelmek után, hogy marad az extra fordulóra, duplázásra. Fáradtságot nem ismerve hajtottak a srácok, minden elismerés érte! Edzéseken is egyre nagyobb a tempó, egyre tudatosabb a játék, így nyugodt szívvel léphetnek az U9-es korosztályba a tőlünk kiöregedők!

 

U9 – Bozsik fesztivál Komárom

Hajnal Gábor/Farkas Gergely: Idei szezon utolsó Bozsik fesztiválja zajlott le a hétvége folyamán! Köszönöm a gyereknek az egész éves munkát, a szülőknek a támogatást!

 

U11 – Régiós Bozsik torna – Oroszlány

Horváth Dániel: Szombaton az utolsó Regionális Bozsikon vettünk részt Oroszlányon ahol 6 mérkőzést játszottunk. Már az első mérkőzéstől kezdve nagyon fegyelmezetten és koncentráltan játszottunk. A csapatot nem zavarta meg a sok hiányzó és minden játékos erőn felül teljesített. Külön öröm számomra, hogy nagyon kevés volt az egyéni hiba, és csapat szinten is nagyon jól működtünk. Sok technikai megoldást láttam amit edzéseken hangsúlyosan gyakoroltunk. Nagyon büszke vagyok a gyerekekre, mert kevés cserével az utolsó percig küzdöttek. Oklevelet kapta: Balogh Dávid

 

U12 –Komárom VSE –  SC Sopron 1-5

Torday Dávid: Az idei szezon utolsó mérkőzését játszottuk le hazai pályán. A fiatalabbaktól most nem tudtam erősítést kérni, mert két tornán is szerepeltek. Így 1 cserével vágtunk neki a mérkőzésnek. Sopron csapata folyamatosan magabiztos, kiemelkedő teljesítményt nyújtott a szezon folyamán, összes mérkőzésüket megnyerték, mindössze 3 gól kaptak a felsőházban. Alkalmazkodtunk a feltételekhez, taktikánkon változtattam, nem támadtunk le egész pályán, ellenfél térfelének körívén kezdtük meg a labdaszerzést.

Az elején kissé szokatlan volt a srácoknak, egyéni hibákból, gyilkos mélységi passzokból (belső- és szélsővédő közé tökéletes ütemben, erősséggel, tudatosan  tették a labdákat.) , szögletből (idén előszőr, nagyon bele aludtunk a védekező szögletbe ) sajnos kaptunk néhány gólt, de negyedről negyedre, egyre jobban teljesítettünk. Körülbelül a 30. perctől nem nagyon találtak fogást rajtunk. Ezt a gyerekek is érzékelték, egyre magabiztosabbá váltak, érezték, hogy van keresni valójuk a mérkőzésen! Elkezdünk labdát birtokolni, helyzeteket kidolgozni. Somogyi négyszer is ki tudott lépni egy az egyben kapusra, végül végre gólt tudtunk szerezni! Megható pillanat volt! Le a kalappal minden játékosom előtt, szívvel lélekkel küzdött a csapat az utolsó pillanatig! Mentálisan, önbizalomban nagy lökést adott számunkra a mérkőzés! Zéténynek gratulálunk a gólkirályi címhez, szuper teljesítmény! Szülőknek külön köszönjük az egész éves hozzáállást, szurkolást, biztatást!

 

U13 –Komárom VSE – SC Sopron 2-4

Dávid Richárd: 2 meghatározó játékos nélkül a listavezető csapat ellen játszottunk egy jó, izgalmas mérkőzést. Az első átaludt negyed volt a különbség és az általunk kihagyott helyzetek. Nagyon jól sikerült kontrázni a jól járató ellenfél ellen, védekezésben jól zártunk, negyedről negyedre egyre jobban játszottunk az utolsó kapott gólig. Talán fejben már félig már nyaraltunk, azért sikerült csak fél meccset játszani úgy, hogy kellett volna teljesen. A helyzetkihasználásunk volt a döntő, a támadásért felelős játékosainknak ebben fejlődni kell, pár játékosnak pedig rendszeresen járni edzésre. Sajnos sok a ha, de ha teljes csapattal tudtunk volna kiállni, az eredmény fordított is lehetne. Gratulálok a szezonhoz a srácoknak és jó pihenést kívánok a nyárra!

 

U15 – Komárom VSE –Csákvár TK 0-8

Vasi Krisztián: Az győzelmünket már a meccs előtt megszereztük, hiszen sikerült teljes létszámban kiállni, ami a kirándulások, sérülések miatt erősen kérdéses volt, de külön köszönet a gyerekeknek és a támogató szülőknek, akik révén végül 11 fővel tudtuk felvenni a harcot. A mérkőzés a szokott mederben zajlott, az 1.félidőben jól védekeztünk, sőt több helyzetig is eljutottunk, de sajnos gólt csak az ellenfél szerzett. A 2.félidőben sajnos a Csákvár fizikailag felőrölt Bennünket, de ettől függetlenül nem érheti szemrehányás a csapatot, mert az alapelvekhez ragaszkodva futballoztunk, a fizikai paraméterekkel szemben pedig tehetetlenek voltunk. Köszönöm mindenkinek az egész éves hozzáállást, emiatt csak dicséret jár, és köszönet mindenkinek, aki segítette a csapatot.

 

U16 –Komárom VSE – SC Sopron 1-2

László Péter: Hazai környezetben szenvedtünk fájó vereséget. Mérkőzést nagyon jól kezdtük, hiszen nagyon hamar vezetést szereztünk Kocsis góljával 1-0. Következő támadásnál egy ziccert hagytunk, majd az azt követő időben egy pontrúgásból voltunk iszonyatosan veszélyesek, de nem tudtuk kihasználni az ordító helyzeteket sajnos. Ekkor jött a futball törvénye, hogy kapunk egy elkerülhető gólt a hetek óta megszokható óriási egyéni hibából 1-1. A kapott gól után szintén egy ordító helyzetet hagytunk ki, amely labdát a Soproni védők kivágtak pánikszerűen és ezzel ziccert passzt adtak támadójuknak, amit kegyetlenül gólra váltottak 1-2. Fájó vereség egy ilyen meccs után. Ebben a szezonban ez volt a jellemző több mérkőzésen is, ziccereket hagytunk ki.

 

U17 – Komárom VSE – Budaörs SC 0-2

 

Lencse Balázs: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, rengeteg labdát szereztünk. Több veszélyes akciót vezettünk, sajnos helyzeteket nem tudtunk kihasználni. Egy pontrúgást követően a vendégek vezetést szereztek. A második félidőben mi birtokoltuk többet a labdát de nem sikerült egyenlíteni. Sajnos csere hiányában frissíteni nem lehetett, fizikálisan nem tudtuk az utolsó 15 percben tartani a lépést. Egy kontra akció végén a vendégek még egy találatot értek el. Jók: Mindenki

 

U19 – Credobus Mosonmagyaróvár – Komárom VSE 2-3

Bán Roland: Az utolsó bajnoki mérkőzésünkre úgy érkeztünk Mosonmagyaróvárra, hogy a bajnoki tabellán se előre se hátra nem tudtunk lépni. Felszabadult játékot kértem a játékosoktól és bíztam benne, hogy szépen tudjuk zárni a szezont. Utóbbi hetekhez hasonlóan ismét jól kezdtük a mérkőzést és már az első 10percben vezetést tudtunk szerezni. Ezt követően a félidő 2.felében átvette az irányítást a hazai csapat aminek következtében meg is tudták fordítani a mérkőzést. Kevés labdát tudtunk birtokolni, labdakihozatalunk se működött az ellenfél nagyon jól presszingelt minket, ezáltal több eladott labdánk volt a saját védőharmadunk környékén. Ebben a periódusban a 2.labdákat is nagy százalékban az ellenfél gyűjtötte össze. A 2.félidő legelején egy szerencsés góllal visszatudtunk jönni a mérkőzésbe. Ettől kezdve ismét elkezdtünk jó mentalitásban játszani, párharcokat tudtunk nyerni a középső harmadban valamint az idő előrehaladtával egyre többször tudtuk az ellenfelünket megbontani a szélső területeken. A mérkőzés végén egy szép kombinatív jobb oldali támadással sikerült eldöntenünk a mérkőzést. Gratulálok a játékosaimnak az egész éves teljesítményükhöz, valamint sok sikert szeretnék kívánni a 2005-ös születésűeknek mind a magánéletükben mind pedig a további sportpályafutásukban!

 

Közelgő mérkőzések

További mérkőzések

Friss eredmények

 • 2024-05-26 - U-19
  Bajnoki mérkőzés
  CREDOBUS Mosonmagyaróvár2
  Komárom VSE3
 • 2024-05-26 - Felnőtt csapat
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  Csornai SE2
 • 2024-05-25 - U-13
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE2
  SC Sopron4
 • 2024-05-25 - U-12
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  SC Sopron5
További eredmények

Galéria

Legújabb Video

Még több video...

Városunk