Navigáció átugrása


06 04 2024

Utánpótlás - A hónap játékosai

 • Feltöltve: 2024-06-04 18:51:58

Utánpótlás edzőink ismért kiválasztották a hónap legjobb teljesítményét nyújtó játékosait.

Gratulálunk minden díjazottnak!

 

U7 - Vörös Olivér

Olivér az évet az iskolai élet megismerkedésével kezdte, döcögősen találta meg az egyensúlyt a suli és az edzések látogatása között. Azonban lehet, hogy ez az átmeneti egy lépés hátra kellett ahhoz, hogy a tavasz végére meglegyen a sok lépés előre. Ugyanis az elmúlt hónapban nem hagyott már ki foglalkozást, és szorgalma mellett a teljesítménye is kiemelkedő. A mérkőzéseken igyekszik tudatosan alkalmazni az edzéseken hallottakat, bátran vállalkozik cselekkel, megindulásokkal és lövésekkel is. Húzó embere a társaságnak és méltó példaképe lett a kisebbeknek, akik szívesen játszanak vele egy csapatban. A mandula műtét során szorítunk érte és várjuk vissza a pályára mihamarabb!!!

 

U8 - Farkas Áron

Áron egész év folyamán nagy létszámban látogatta az edzéseket! Ebben a hónapban az akarata és a tornákon való részvétel kimagasló volt! Mind ezek mellet teljesítményben is nagyot fejlődött!

 

U9 - Rajkai Zalán

Zalán szép védéseivel és edzésen mutatott teljesítményével érdemelte ki a hónap játékosa díjat! Ebben a hónapban a legtöbb edzésen vett részt melyeken koncentrációja és teljesítménye is kimagasló volt saját magához képest! Tornákon is a fejlődése szemmel látható volt!

 

U10 - Bartos Patrik

Patrik rengeteget fejlődött nyár óta szinte az összes edzésen és mérkőzésen jelen volt. ,A mérkőzéseken is a csapat egyik legjobbja. szélső védőként, nagyon nehezen tudnak ellene párharcot nyerni. Nagyon sokszor belép a támadásokhoz, ezzel segítve a támadók dolgát. Egy csupaszív játékos

akinek a hozzáállása nem hagy kívánnivalót maga után. Kiemelendő, hogy Patrik részt vett a Diákolimpia Országos Döntőn és csapata a harmadik helyet szerezte meg, ami nagyon nagy szó. Ott is csapata meghatározó tagja volt.

 

U11 - Simonics Márk

Márk egy nagyon jó képességű kapus, bár az edzéseken nem mindig tud részt venni,de amikor edz vagy mérkőzést játszik, egy nagyon stabil pontja a csapatnak. Lábbal is és kézzel is magabiztos, és mindig hoz egy stabil jó teljesítményű átlagot. Nála is kiemelném, hogy szintén részt vett egy

Diákolimpia Döntőn, ahol meggyőző kapus teljesítményének is köszönhető, hogy az előkelő harmadik helyen végzett a csapata.

 

U12 - Szikora Szilárd

A védelem oszlopos tagja. Hozzáállásával, fegyelmezettségével mindig kitűnik társai közül. Edzéseken segíti munkámat, vezér szerepet tölt be. Így tovább Sziszi!

 

U13 - Lincz Róbert

Rendkívüli játékintelligencia, pontosság, fegyelem jellemzi Robit. Meghatározó játékosa az U13- nak,teherbírása határtalan!  Kiemelkedő a hozzáállása nem csak ebben a hónapban ,de egész évben! Csak így tovább !

 

U15 - Magyari Kristóf

Több poszton is átlagon felüli teljesítmény, dinamika és lendület jellemezte a mérkőzéseken a játékát. Hozzáállása és edzésmunkája példaértékű.

 

U16 - Kocsis Gergő

Meghatározó játékosa volt a csapatnak, igazi csapatkapitányként teljesített. Sérülese óta már az U17-ben is bemutatkozott, ahol jól teljesített. Hozzáállása példaértékű

 

U17 - Both Márton

Több mérkőzésen átlagon felüli magabiztos teljesítmény. Kiemelkedő példaértékű hozzáállás!

 

U19 - Ballester- Garcia Erik

Erik kulcsembere volt az U19-es csapatnak, szélső védő pozícióban mind védekezésben és támadásban átlagon felüli teljesítményt nyújtott. Májusban 4 mérkőzésen 4 gólt szerzett! Bármit is hoz a jövő, csak így tovább Erik! 

Közelgő mérkőzések

További mérkőzések

Friss eredmények

 • 2024-05-26 - U-19
  Bajnoki mérkőzés
  CREDOBUS Mosonmagyaróvár2
  Komárom VSE3
 • 2024-05-26 - Felnőtt csapat
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  Csornai SE2
 • 2024-05-25 - U-13
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE2
  SC Sopron4
 • 2024-05-25 - U-12
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  SC Sopron5
További eredmények

Galéria

Legújabb Video

Még több video...

Városunk