Navigáció átugrása


03 19 2024

Utánpótlás csapataink edzői értékelték az elmúlt forduló mérkőzéseit

 • Feltöltve: 2024-03-22 19:05:48
𝗨𝟭𝟭 | Gyakorló mérkőzés - ETO FC Győr U12 Lány
🗣️Horváth Dániel: „2024.03.13-án felkészülési mérkőzés játszottunk az ETO lány csapata ellen. Az első 10 percet leszámítva a fiúk végig irányították a mérkőzést, sok elemet visszaláttam a mérkőzésen amiket edzéseken is gyakorlunk. Sok szép góllal örvendeztük meg a szülőket. Ez a mérkőzés is elősegítette a gyerekek fejlődését. Köszönjük a Győri lányoknak, hogy eljöttek és játszottak a fiúk ellen.
 
𝗨𝟭𝟮 | Komárom VSE - Csornai SE 1-0
🗣️Torday Dávid: „Idei első bajnoki mérkőzésünket játszottuk ellenfél kérésére hétközben. Az első 40 percben tudatos, tetszetős, veszélyes futballt játszottunk, dominálni tudtunk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, első 20 percben már eldönthettünk volna a mérkőzést. Sajnos minden kimaradt, a 3. negyedben kiegyenlítődtek az erőviszonyok, ellenfél többször eljutott a kapunkig, de Bálint B. remekelt többször is jól tisztázott, mutatott be védést. Az utolsó negyedben újra mi kerültünk fölénybe, sorra jöttek a helyzetek, majd 73. percben Somogyi büntetőből eldöntötte a 3 pont sorsát. Magabiztos kezdés, de a helyzetkihasználás, figyelem, koncentráció tekintetében fejlődnünk kell.
 
𝗨𝟭𝟯 | Komárom VSE - MITE 9-1
🗣️Holbik János: „A nagyon csonka felkészülést egy remek kezdéssel feledtettük! Az őszi 3:0 után ismét, most 9:1 re vertük azt a MITE-t, aki a mezőny legmagasabb csapat átlagával rendelkezik és nagyon technikás játékosok alkotják. Erre építettük fel a mérkőzés taktikáját, hogy ők labdát tartanak, mi pedig kontrákból és 1v1 megnyerésével fogunk föléjük kerekedni! Minden a mi elképzelésünk szerint alakult, az összes párharcot megnyertük, eredményesen kontráztunk, már 7:1 volt a félidőben. Fizikálisan jól bírták a srácok, a fegyelemnek még azért van helye a csapatban! Jó volt látni, hogy az új játékost Nagy Bálintot és a fiatalokat, Somogyi Zétényt, Szikora Szilárdot és Ződi Andort is könnyedén fogadták be a társak és fantasztikus lendülettel, gólokkal és gólpasszokkal hálálták meg a bizalmat! Csak így tovább !! Jövő héten Móron bizonyíthatunk!
 
𝗨𝟭𝟱 | Komárom VSE - Viadukt SE-Biatorbágy 8-1 (2-0)
🗣️Vasi Krisztián: „Kicsit pontatlanul kezdtük a meccset az alsóházi helyosztón, de egy idő után sikerült helyzetekig eljutni, azonban ezek ekkor még sajnos kimaradtak. Továbbra is fölényben játszottunk, de a szünet előtt ez már gólokban is megmutatkozott, 2-0 volt javunkra az eredmény. A 2.félidőben néhány perc alatt szereztünk két újabb gólt, és bár az ellenfél szépített, ekkor már a támadásaink sokkal pontosabbak voltak, így a mérkőzés végéig tovább tudtuk növelni az előnyünket. Nagyon sokat vártunk az első győzelmünkre, de az elmúlt hetek edzésmunkája alapján abszolút rászolgáltunk, tényleg megérdemelték a srácok a győzelmet a szimpatikus Biatorbágy ellen.„
 
𝗨𝟭𝟲 | Szombathelyi Haladás VSE – Komárom VSE 4-0 (2-0)
🗣️László Péter: „A bajnokság 2. helyén álló Szombathelyi Haladás VSE-hez látogattunk. Rossz előjelekkel indult a mérkőzés, hiszen 5 hiányzót kellett pótolnom. Szóval ezen a mérkőzésen a tisztes helytállás volt a cél. Ez hellyel közel sikerült is, így 4-0-ás vereséget szenvedtünk, ami vállalható. Aki elutazott a mérkőzésre mindent megtett, hogy szoros legyen az eredmény.
 
𝗨𝟭𝟳 | Komárom VSE - Budaörs 1-4 (1-2)
🗣️Lencse Balázs: „Szakmai értékelésbe nehéz lenne belemenni a speciális helyzet miatt. Akik eljöttek és lejátszották ezt a mérkőzést mindent megtettek a jó eredmény érdekében. Sajnos ismét becsúszott 2-3 komoly egyéni hiba amit ebben a korosztályban már nem kellene elkövetni, ez komolyan befolyásolta a végeredményt. Ami pozitív, hogy a jó hozzáállás mellett volt néhány jó egyéni teljesítmény is (Gregus, Schönenfeld, Alexovics, Lakatos.)
 
𝗨𝟭𝟵 | Komárom VSE - Dunaújváros PASE 4-1 (2-0)
🗣️Bán Roland: „A mérkőzés folyamán végig mezőnyfölényben tudtunk játszani, de az első félidő első felében meddő volt ez. Lassan járattuk a labdát, kevés volt a labda nélküli támogató mozgásunk nem igazán tudtunk az ellenfél rendezett védelmével mit kezdeni. Egy pontrúgást követően megszereztük a vezetést és ezt követően gyorsabban kezdtünk el játszani, aminek meg is lett az eredménye. Gratulálok a játékosaimnak!
 
 

Közelgő mérkőzések

További mérkőzések

Friss eredmények

 • 2024-05-26 - U-19
  Bajnoki mérkőzés
  CREDOBUS Mosonmagyaróvár2
  Komárom VSE3
 • 2024-05-26 - Felnőtt csapat
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  Csornai SE2
 • 2024-05-25 - U-13
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE2
  SC Sopron4
 • 2024-05-25 - U-12
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  SC Sopron5
További eredmények

Galéria

Legújabb Video

Még több video...

Városunk