Navigáció átugrása


04 02 2024

UTÁNPÓTLÁS – A HÓNAP JÁTÉKOSAI

 • Feltöltve: 2024-04-03 09:51:17

Utánpótlás edzőink ezentúl minden hónapban kiválasztják csapatuk kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosát aki kiérdemli "A Hónap Játékosa" címet. Reméljük ezzel tovább motiváljuk játékosainkat, hogy a legjobbat hozzák ki magukból és társaikból is.

Gratulálunk mindenkinek!

 

U7 - Garcia Clifford James
„CJ azon kívül, hogy a Petőfi iskola napi testnevelés óráin könyörög a focilabdáért, külön foci szakkörre is jár Vörösházi Tibor testnevelőjéhez, és az egyesesületünk korosztályos edzésein is megjelenik legalább háromszor egy héten. Szorgalmának eredménye, hogy egyre többször eredményes, a tornák, meccsek végén is van még ereje kapura törni. Ha odafigyel, gyengébbik lábát is tudatosan fejleszti, hiszen ki más vehetné át Szoboszlaitól majd a karszalagot a válogatottban, mint Ő. Reméljük álmai megvalósulnak és fényes focis jövő vár rá! Csak így tovább CJ!”

 

U8 - Tornyos-Herold Zsombor
„Kiemelkedő teljesítmény tornákon és edzéseken. Folyamatos edzés munkájával meghatározó tagja csapatunknak. Terhelhetősége ilyen fiatalon is kiemelkedő mindezt mutatja a heti 7 foglalkozás, amin rendszeresen részt vesz.”

 

U9 - Bálint Bence  
„Kitartó edzés munkája kiemelkedő fejlődéssel párosult. Március hónapban legtöbb csapat edzéssel rendelkezik. Mindezek mellet kapusedzéseink folyamatos résztvevője. „

 

U10 - Nemcsek Botond
„Botinak ez az első éve Komáromban, elötte a Kisbér u9-es csapatban játszott. Már ott is kiemelkedő volt a játéktudása, illetve a labdarúgás iránti szenvedélye. Boti rengeteget fejlődött egy év alatt és már a magasabb szintű csapatok is érdeklődnek iránta. Az edzéseken való munkája, illetve a mérkőzéseken nyújtott teljesítménye alapján abszolút a csapata meghatározó játékosa.”

 

U11 - Bajcsai Lola
„Lolát lassan egy éve ismerem, technikailag nagyon képzett és lenyűgöző a labdarúgás iránti szeretete, amit nap mint nap látni edzéseken, illetve mérkőzéseken. Igazi vezére a csapatának, valamint az U12-es csapatban is megállja a helyét. Nagy jövő áll előtte.”

 

U12 - Somogyi Zétény
„Bajnoki mérkőzéseken vezérszerepet töltött be. Csorna ellen (1:0) győztes gólt szerzett, Mór ellen 7 rúgott gólunkból 4 az Ő nevéhez fűződik. Sopron ellen az U13-at erősítette, ahol idegenben el tudtak hozni egy pontot. Meghívót kapott az ETO Akadémiához, illetve TK edzésen is részt vett.”

 

U13 - Kalmár Kende
„Kende kiemelkedő teljesítményével érdemelte ki "a hónap játékosa" címet! 11 gólt szerzett 3 bajnoki mérkőzésen! Meghatározó játékosa az U13-as csapatnak. Rendszeresen feljátszik az U15-ös korosztályba a hét minden napján edz, jól tanul, kiszemeltje több környékbeli akadémiának is! Remélem ez a lendülete megmarad sokáig, igazi vezér, csapatjátékos lesz és mindenki büszke lehet rá, akivel együtt dolgozik majd!
Gratulálok Kende!”

 

U15 - Alexovics Attila
„A március hónap játékosa U15-ben, a számok mindent elmondanak: 9 mérkőzés, 3 korosztályban, 4 gól és 5 pozíció, és mindenhol egyenletes, megbízható teljesítmény”

 

U16 - Gelencsér Noel
„Motivált, minden edzésen és mérkőzésen részt vesz. Ha kell mezőnyben segíti a csapatot. Nem a kifogásokat keresi, hanem tesz a csapatért.”

 

U17 - Schönenfeld Rudolf
„Jó százalékú edzés látogatottság, jó minőségben és hozzáállással. Jó mérkőzés teljesítmény, valamint U-19 es szerepvállalás”

 

U19 - Tóth Gergő
„Gege csapatunk kapitánya minden edzésen részt vesz, példaértékű a hozzáállása a labdarúgás iránti szeretete. Folyamatosan kimagasló teljesítményt nyújt a védelem tengelyében, így tovább Gergő! „

 

 

Közelgő mérkőzések

További mérkőzések

Friss eredmények

 • 2024-05-26 - U-19
  Bajnoki mérkőzés
  CREDOBUS Mosonmagyaróvár2
  Komárom VSE3
 • 2024-05-26 - Felnőtt csapat
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  Csornai SE2
 • 2024-05-25 - U-13
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE2
  SC Sopron4
 • 2024-05-25 - U-12
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  SC Sopron5
További eredmények

Galéria

Legújabb Video

Még több video...

Városunk