Navigáció átugrása


04 04 2024

Utánpótlás edzői értékelések

 • Feltöltve: 2024-04-04 11:51:23

U12: SC Sopron - Komárom VSE 9-0

Torday Dávid -  “Összességében nagy pofonba futottunk bele Sopron ellen. Újra. 30. percig szoros mérkőzés majd jött a hidegzuhany a második negyed maradék 10 percében 5 gólt rúgott ellenfelünk. A frissen beállt bal szélünk ebben a periódusban rendkívül sebezhető volt emmellé társult, hogy a második hullámban érkező ellenfél középpályásairól rendre lemaradtunk védekezésben. A tengelyből U13ban játszó játékosaink hiánya észrevehető volt. A mérkőzés utolsó 20 perce kiegyenlített képet mutatott, ott végre születtek sikeres cselek ,jó átadások. Sajnos már túl későn hittük el, hogy ellenük is lehet futballozni. Célunk, hogy a bajnokság utolsó mérkőzésén végre játszunk egy szoros mérkőzést ellenük amikor ellátogatnak  hozzánk!.” 

 

U13: SC Sopron - Komárom VSE 0-0 

Holbik János - “Füves pálya :) ,viharos szél, stabilitás! Az évek óta, kiemelkedő eredményekkel büszkélkedő Sopronhoz látogattunk! Szoros meccsen, fegyelmezett, harcos , jó csapategységet mutatva, sikerként könyvelem el a 0:0-ás döntetlent! Végig egymást segítve, egységes képet mutatva, kapott gól nélkül zárhattuk a "soproni kiruccanást"!  Köszönöm a srácoknak,hogy egyre jobban bíznak egymásban és hisznek magukban! Jók: az egész Csapat!”

 

U16: Siófoki Bányász SE - Komárom VSE 6-1 

László Péter - “Idegenbe Siófokra látogattunk. Sajnos sok hiányzóval tudtunk ismét kiállni, így a cél a tisztes helytállás volt. Nem sikerült szoros mérkőzést játszani, hiszen a 2. percben már 2-0-ra vezetett a hazai csapat. Ahogy fáradt a csapat sorra kaptuk a gólokat, melyre 1 góllal tudtunk válaszolni, így kialakítva a 6-1-es végeredményt.” 

 

U17: Komárom VSE - Mészöly Focisuli SE 6-1 

Lencse Balázs - “Nagyon fiatal csapattal mentünk bele a mérkőzésbe. Ennek ellenére nagyon fegyelmezetten megfelelő motiváció és megvalósítás jellemezte a gyerekeket. Jól védekezett a csapat előre jó helyeken szereztünk labdát, amiből rengeteg helyzet alakult ki. Labdabirtoklásban is kreatívak voltunk az ellenfél térfelén is. Teljesen megérdemelt győzelem még nagyobb arányú is lehetett volna. Jók:Imrek D, Schönenfeld, Alexovics, Horváth B, Imrek P “ 

 

U19: Komárom VSE - Gyirmót SE Győr 2-4

Bán Roland - “Csalókának gondolom ezt az eredményt mivel a szezon során 3.alkalommal találkoztunk a Gyirmót csapatával akik ellen eddig játékban messze elmaradtunk mind a két összecsapáson. Rengeteg pozitívumot láttam a srácoktól, egyenrangú ellenfelei voltunk az osztályból kiemelkedő ellenfelünknek. Bátran felmertük vállalni a focit! Az eredmény ellenére elégedett vagyok a játékosaim teljesítményével! “ 

Közelgő mérkőzések

További mérkőzések

Friss eredmények

 • 2024-05-26 - U-19
  Bajnoki mérkőzés
  CREDOBUS Mosonmagyaróvár2
  Komárom VSE3
 • 2024-05-26 - Felnőtt csapat
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  Csornai SE2
 • 2024-05-25 - U-13
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE2
  SC Sopron4
 • 2024-05-25 - U-12
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  SC Sopron5
További eredmények

Galéria

Legújabb Video

Még több video...

Városunk