Navigáció átugrása


04 09 2024

Utánpótlás mérkőzések értékelése

 • Feltöltve: 2024-04-16 19:42:18

U11: Regionális Bozsik torna Tata

Horváth Dániel: „Vasárnap Regionális Bozsikra utaztunk Tatára, ahol hat mérkőzést játszottunk. A torna első két mérkőzésén sok egyéni hibát követtünk el, viszont az akarással ezúttal meg voltam elégedve. A 3. mérkőzéstől sikerült átlendülni a holtponton és szerencsére minimalizálni tudtuk az egyéni hibákat, illetve csapatszinten is sokkal jobban működtünk. Sok elemet visszaláttam amiket edzéseken gyakorlunk és ez külön öröm számomra. Gratulálok a gyerekeknek a játékhoz. Oklevélben részesült: Janka Marcell.”

 

U12: Komárom VSE - Tatai AC 5-1

Dávid Richárd: -

🔗 Komárom VSE - Tatai AC fotóalbum | Facebook

 

U13: komárom VSE - DAC UP 1-1

Holbik János: „Az őszi 2:1-es vereséget követően revansra készültünk a győri DAC ellen! A két bajnokesélyes rangadójára egy újonc játékvezető érkezett, aki "elvitte a show-t" a mérkőzésen. A meccs tele volt alattomos szabálytalanságokkal, rengeteg vitatható ítélettel, melyek rányomták a bélyegét a mérkőzés hangulatára. A végig kiélezett, hajtós küzdelemben, igazságos döntetlen született!  Jók: az egész Csapat!”

🔗 Komárom VSE - DAC UP fotóalbum | Facebook

 

U15: Maroshegy – Komárom VSE  6-0

Vasi Krisztián: „Kiegyenlített 1.félidő utolsó másodpercében kaptuk a gólt, így hátránnyal mentünk a szünetre. Sajnos a szünet után "elfogytunk" és ekkor újabb gólokat kaptunk. Játékban most nyújtottuk a legkevesebbet, és ami még külön bosszantó, hogy négy gólt is pontrúgás, szöglet után kaptunk, ami figyelmetlenség eredménye. De előre nézünk, és várjuk a visszavágót majd a Maroshegy ellen hazai pályán.”

 

U16: Komárom VSE - Soroksár SC 2-1

László Péter: „Megérdemelt győzelem a Soroksár ellen! Megdolgoztunk a sikerért, hiszen csapatom 80%-a heti 2 mérkőzést játszik hétről hétre, ami nagyon fárasztó. A hétvégi győzelem a szív diadala volt és dolgozunk tovább a következő győzelemért.”

🔗 Komárom VSE - Soroksár SC fotóalbum | Facebook

 

 U17: Dorogi FC – Komárom VSE 4-0

Lencse Balázs: „Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Rengeteg labdát szereztünk az ellenfél térfelén melyekből 3 nagyobb lehetőség illetve több pontrugast ki tudtunk kényszeríteni. Sajnos a helyzeteket nem tudtuk kihasználni, ezek után a hazai csapat többször kiszabadult a szoritasbol és 2-3 nagyobb lehetőséget is ki tudott alakítani, melyből 2 gólt szereztek. Félidő 2-0. A második félidőben teljesen szétesett a csapat. A mérkőzés ezen szakaszán már nem voltunk versenyképesek. További 2 gólt kaptunk a jól szervezett jó képességű hazai csapat ellen. 4-0. Jók: Horváth J. „

 

U19: Komárom VSE – Király SE  2-1

Bán Roland: „Nagy meleg ellenére, jó iramú és intenzitású mérkőzésen a végén sikerült eldönteni a 3 pont sorsát. Úgy gondolom, hogy a mérkőzés nagy részében az történt a pályán, amit szerettünk volna, jó pozícióban tudtunk labdát birtokolni és többször az ellenfél védelme mögé sikerült kerülni, de a támadó zónában rendre rossz döntéseket hoztunk, ami miatt magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Viszont nagy gratuláció illeti a srácokat mert egy pillanatig sem adták fel és mindenáron győztesen akarták elhagyni a pályát, amit végül a 90.percben a sokadik rögzített helyzetet követően sikerült megszereznünk!”

🔗 Komárom VSE - Király SE fotóalbum | Facebook

Közelgő mérkőzések

 • 2024-05-22

  U-13

  Bajnoki mérkőzés

  DANA Győrújfalu SE -
  Komárom VSE
 • 2024-05-19

  Felnőtt csapat

  Bajnoki mérkőzés

  OPUS Tigáz Tatabánya -
  Komárom VSE
További mérkőzések

Friss eredmények

 • 2024-05-12 - Felnőtt csapat
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  Dorogi FC1
 • 2024-05-11 - U-12
  Bajnoki mérkőzés
  Tatai AC6
  Komárom VSE2
 • 2024-05-11 - U-13
  Bajnoki mérkőzés
  DAC UP2
  Komárom VSE2
 • 2024-05-11 - U-16
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE2
  Budaörs2
További eredmények

Galéria

Legújabb Video

Még több video...

Városunk