Navigáció átugrása


04 16 2024

Utánpótlás mérkőzések értékelése

 • Feltöltve: 2024-04-16 19:47:19

U7 - Bozsik fesztivál

Nagy Gábor -  „Legkisebb korosztályunk a hétvégén Bozsik fesztiválon szerepelt. Szép számban, 4 csapattal vettünk részt a rendezvényen. Ifjú palántáink ügyesen kergették a labdát, sok szép megoldást láthattunk tőlük, alig akadt legyőzőjük.

A folyamatos fejlődés mellett említésre méltó a létszám növekedése is.”

 

U9 - Bozsik fesztivál

Farkas Gergely - Hajnal Gábor – „Szerencsére a létszámunk folyamatosan csak nő, nagyjából 35 igazolt focistánk van az U9-es korosztályban! Ennek margójára a hétvégi Bozsik fesztiválon is rekord létszámmal tudtunk részt venni! A gyerekek nagyon jó teljesítménnyel és lelkesedéssel szerepeltek vasárnap! Köszönöm a gyerekeknek a hozzáállást és a szülőknek a támogatást!”

 

U11 - Régiós Bozsik

Horváth Dániel – „A nagy hőségben sajnos az idei szezon leggyengébb teljesítményét nyújtotta a csapat. Rengeteg egyéni hibát vétettünk, kapkodós volt a játékunk és nem igazán tudtunk kibontakozni az egész torna során. Minden játékos árnyéka volt önmagának, de bízunk a jobb folytatásban, mert ennél sokkal többre képesek a gyerekek, ezt már láthattuk.

Oklevélben részesült: Asbóth Décse”

 

U12 - KVSE - Üstökös FC Győr 3-0

Torday Dávid: „Mérkőzés előtt játékosaim nagyon jó hangulatban várták a mérkőzés kezdetét. Nyomatékosítottam bennük, hogy ha az őszhöz képest előrelépést akarunk felmutatni, akkor ma muszáj előrukkolni egy jó teljesítménnyel. Így is lett. A mérkőzés maga nem volt különösebben szép, sok hibával játszott mindkét csapat. Mi viszont védekezésben végig szervezett tudtunk maradni, középpályánk jól működött, Somogyi gólra váltotta helyzeteit. Büszke vagyok a csapatomra, tavaszi szezon felénél járunk, felsőházi mérlegünk 4 győzelem egy vereség. Célunk, hogy ezt a formát tartani tudjuk a szezon végéig.”

 

U13 - KVSE - Győrújfalu 0-2

Holbik János – „Ez a nap is eljött...nem vártuk, de tudtuk, hogy egyszer minden veretlenségi széria megszakad. Kikaptunk úgy, hogy nem is volt esélyünk a győzelemre. Voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények, de gólt ezen a mérkőzésen 120 perc alatt sem rúgtunk volna. Mentünk a megszokott erővel, ma ez kevés volt. Ez a FELSŐHÁZ! Csak jó csapatok vannak! Nekünk is itt a helyünk, megmutattuk már, hogy miért! Ebből is tanultunk, építkezünk tovább! Hiszem, hogy sokkal több van bennünk! Hajrá KVSE!  

Jók: Lincz, Szikora, Holbik, Ződi, Csipánszky”

 

U16 - Barca Academy - KVSE 9-0

László Péter - „Csúfos vereséget szenvedtünk a Barca Akadémia ellen. Ki lehet kapni egy jobb csapattól, de lélektelenül nem lehet játszani. Ezen fogok változtatni, ha kell személyi változásokat fogok végbe vinni, hiszen 1-2 játékos nagyon rossz mentalitással lép pályára hétről hétre. Pénteken szeretnénk kijavítani ezt a csúfos vereséget.”

 

U17 - KVSE - Csepel UFC 5-1

Lencse Balázs: „Az előző Csepel mérkőzésen nagy pofonba szaladtunk bele. Most sem voltak jók az előjelek hiszen csere nélkül kellett nagy melegben lejátszani a mérkőzést. Nagyon fegyelmezetten kezdtük a mérkőzést, minden játékos megfelelő figyelemmel és játék minőséggel rukkolt elő ezen a napon. Amit elterveztünk szinte a mérkőzés teljes időtartama alatt meg tudtuk valósítani. A támadó és védekező párharcok nagy százalékát megnyertük. A vendégcsapatnak egy percig sem volt esélye győzelemre ezen a mérkőzésen. Nagyon jó csapatmunka és több kiemelkedő egyéni teljesítmény.

Jók :Mindenki, illetve Schönenfeld, Alexovics a mezőny legjobbjai.”

 

U19 - Tatabányai SC - KVSE 0-2

Bán Roland – „Megérdemelt győzelem a megyei rangadón! A mérkőzés nagy részében uralni tudtuk a játékot, szerencsére sokat tudtunk ebben fejlődni a szezon kezdete óta mind a labdás és labda nélküli fázisban.  10-15 perces periódus volt a 2.félidőben amikor a játék a mi térfelünkre tevődött át, de sikerült kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést. Gratulálok a srácoknak! Készülünk a következő bajnoki mérkőzésre!”

 

Közelgő mérkőzések

További mérkőzések

Friss eredmények

 • 2024-05-26 - U-19
  Bajnoki mérkőzés
  CREDOBUS Mosonmagyaróvár2
  Komárom VSE3
 • 2024-05-26 - Felnőtt csapat
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  Csornai SE2
 • 2024-05-25 - U-13
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE2
  SC Sopron4
 • 2024-05-25 - U-12
  Bajnoki mérkőzés
  Komárom VSE1
  SC Sopron5
További eredmények

Galéria

Legújabb Video

Még több video...

Városunk